Babják Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Egy ikon nagy frissítése: A digitalizált Multivan 6.1. Világpremierje
2019.02.28.
Újdonság a Volkswagenről

Egy ikon nagy frissítése: A digitalizált Multivan 6.1. Világpremierje

A Multivan 6.1 új interaktív asszisztens rendszerekkel és progresszív információs és szórakoztató központtal rendelkezik.Mindig online: internetes rádió, streaming és új online szolgáltatások az információs és szórakoztató rendszerbe integrált eSIM kártyánDigitalizált: az új Bulli 6.1 a márka első modellje az új digitális műszerfallal.

vw

Hannover/ Budapest, 2019. február 25. –  A kereskedelmi járművek ikonja: a Bulli. Transporter, Caravelle, Multivan és California. Mind sikersztori. Hat generáció óta - a T1-től a T6-ig - a Volkswagen Haszonjárművek világszerte közel 12 millió darabot értékesített. Most a termékcsalád nagy frissítést kap: T6.1. Egy ikon legújabb kiadása. Digitalizált és csatlakoztatott. Számos új asszisztens-rendszerrel, első alkalommal digitális eszközökkel és a legújabb informatikai szórakoztató rendszerek generációjával, folyamatos online hozzáféréssel. Újdonság: az autó eleje és a műszerfal kialakítása. A legújabb TDI-motorok (90-199 LE) biztosítják a hajtóerőt. Egy teljesen elektromos hajtásrendszer új opció a Bulli-ban. Az új T6.11 forgalmazása 2019 őszén indul az első piacokon.
A Volkswagen Haszonjárművek bemutatta a Bulli 6.1-et a nemzetközi média képviselőinek az Autostadtban, Wolfsburgban - mindössze néhány méterre attól a helyszíntől, ahol a modellsorozat első prototípusait 70 évvel ezelőtt elkészítették. Azóta a Volkswagen Haszonjárművek folyamatosan újragondolta, továbbfejlesztette és javította az európai áruszállítók, kisteherautók és lakókautók terveit. Ez a frissítés sem kivétel. Dr. Thomas Sedran, a Volkswagen Haszonjárművek Igazgatóságának elnöke szerint: "Az új T6.1 modell a mának készül. Egy kipróbált jármű volt az alap, frissítettük a vezetést segítő rendszereket, az információs és szórakoztató rendszereket, valamint korszerű technológiás konnektivitással egészítettük ki. A T6 hidraulikus szervokormányát leváltotta a T6.1 elektromechanikus rendszere, ami mindent megváltoztat, mert új vezetést segítő berendezések alkalmazása előtt nyitotta meg a lehetőséget. Sedran folytatja: "A T6.1-ben új mércét akartunk meghatározni a gépjármű biztonságát, használhatóságát és kényelmét illetően. Különösen fontos szempont volt a menettulajdonságok fejlesztése. És ebben jelentős fejlődést értünk el.”

Az új támogatási rendszerek közé tartozik a szériatartozékként kínált Oldalszél Asszisztens (Cross Wind Assist). Az erős széllökések hatására automatikusan stabilizálja a Bulli 6.1. futását. Új felszereltségek: a Lane Assist sávtartó rendszer; a Park Assist egyszerűsíti a parkolást; a sávváltást segítő asszisztens opcióval már elérhető, hogy manőverezésnél minden rendben menjen; a Rear View Assist segédeszköz tolatásnál segít elkerülni a baleseteket; és a Trailer Assist könnyebbé teszi az utánfutóval való manőverezést. Az újdonságok körét a dinamikus táblafelismerő rendszer egészíti ki.

A T6.1 műszerfalát újratervezték. Albert Kirzinger, Vezető Tervező: "A járművezető munkahelyét következetesen a digitális világ elvárásainak megfelelően terveztük meg." Ez biztosítja a digitális pilótafülke (teljesen digitális eszközök) és a harmadik generációs moduláris információs és szórakoztató rendszer (MIB3) integrálásának feltételeit a T6.1-be. A digitális pilótafülke és a MIB3 fúziója új digitális megjelenítést és vezérlést eredményez.

Az információs és szórakoztató rendszerek legfontosabb új eleme a beépített SIM-kártya (eSIM). Ez az eSIM új, online alapú funkciók és szolgáltatások széles skáláját nyitja meg. A MIB3 rendszerek olyan funkciókat is kínálnak, mint az internetes rádió és a zenei streaming szolgáltatások. Az eSIM intuitívabbá teszi a felhasználói élményt. Ez annak is köszönhető, hogy a T6.1 új 8 és 9,2 hüvelykes információs és szórakoztató rendszerei hangvezérléssel is kezelhetők.

A motorválasztékot is átalakították. A T6.1 forgalmazása nagy teljesítményű, 2,0 literes turbódízel motorokkal (2.0 TDI motorok 66 kW / 90 LE és 146 kW / 199 LE között) indul. Mindegyik megfelel az Euro-6d-TEMP-EVAP kibocsátási szabványnak. Az ABT-vel való partnerség alapján a T6.1-et akár nulla helyi kibocsátású járműként is kínálják (82 kW / 112 LE). Az akár 77,6 kWh kapacitású akkumulátorok 400 km-nél nagyobb hatótávolságot (NEDC) tesznek lehetővé - így a jármű ideális a városi kereskedelmi feladatokhoz.

1) Ezt a járművet még nem forgalmazzák

A Volkswagen Haszonjárművek

„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”

A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2018-ban mintegy 499,700 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.