Babják Autóház Hírek

Aktuális híreink

  • Könnyebb és hatékonyabb: új nagy teljesítményű keréktárcsa a Volkswagen R től
    Aktuális 2024.07.02.

    Könnyebb és hatékonyabb: új nagy teljesítményű keréktárcsa a Volkswagen R től

    A Volkswagen R ebben a hónapban mutatja be eddigi legerősebb modelljeit: az új Golf R2-t és az új Golf R Variant-ot. A kiemelkedő teljesítményen felül, az új Golf R modellek lenyűgöző látványt is nyújtanak: az egyik fő attrakciójuk a most opcionálisan elérhető, 19 hüvelykes Warmenau kovácsolt keréktárcsa.

  •  Főoldal > A Volkswagen élménye > Hírek > A ChatGPT ma már a Volkswagen számos modelljében elérhető 2024.7.2 A ChatGPT ma már a Volkswagen számos modelljében elérhető
    Innováció 2024.07.02.

    A ChatGPT ma már a Volkswagen számos modelljében elérhető

    Az új generációs infotainment rendszerrel rendelkező Volkswagen modelleket most már a mesterséges intelligencián (röviden MI n) alapuló ChatGPT vel kiegészítve kínálják. A mesterséges intelligenciát alkalmazó kereső funkció megtalálható a tisztán elektromos ID. család minden új járművében, valamint az új Golf, az új Tiguan és az új Passat modellekben is. A funkció az IDA hangasszisztens segítségével érhető el, és új lehetőségek széles skáláját kínálja, messze túlmutatva az eddigi hangvezérlés képességein. Felolvastathatók például a keresett tartalmak, és immár természetes beszéd révén léphetnek interakcióba a felhasználók a járművel.

  • Nyolc generáció 50 év alatt
    Aktuális 2024.06.09.

    Nyolc generáció 50 év alatt – A Golf jegyében telik a 2024-es év a Volkswagennél

    A Golf a Volkswagen márka szíve, amely szinte minden más modellnél méltóbb a „bestseller” jelzőre – nyolc generáció során több mint 37 millió példányban talált gazdára. A Volkswagen 2024-ben immár 50. születésnapja alkalmából méltathatja népszerű modelljét, a Golf ugyanis nem csak Németországban alakította jelentősen a mobilitás fejlődését, hanem a világ számos más régiójában is. A jubileum kapcsán azonban korántsem csupán visszafelé tekint a vállalat, hiszen január végén tartja világpremierjét az új Golf, amely révén – elődjeihez hasonlóan – számos innovatív újdonság jelenik meg a sorozatgyártásban.

  • Kettős világpremier: az ID.3 GTX és az ID.7 GTX Tourer – Az első tények és fotók a Volkswagen sportos elektromos modelljeiről
    Aktuális 2024.06.09.

    Kettős világpremier: az ID.3 GTX és az ID.7 GTX Tourer – Az első tények és fotók a Volkswagen sportos elektromos modelljeiről

    Tovább bővíti sportos GTX-modelljei kínálatát a Volkswagen, ami most az ID.3 GTX és az ID.7 GTX Tourer kettős világpremierjével veszi kezdetét. A két különösen dinamikus Volkswagen hamarosan egyéni első kialakítás és fénygrafika jellemezte specifikus külső dizájnnal, sportos belső dizájnelemekkel és erőteljes, nagyteljesítményű hajtásrendszerrel érkezik a piacra. Már 2021 óta viselik a tisztán elektromos ID.-sorozat legsportosabb modelljei a GTX jelölést - a Volkswagen dinamikus GTI, GTD és GTE modelljeit idézve.

  • Elektromos és variálható – A Volkswagen megkezdi az új ID.7 Tourer előzetes értékesítését
    Aktuális 2024.06.09.

    Elektromos és variálható – A Volkswagen megkezdi az új ID.7 Tourer előzetes értékesítését

    Új ID.7 Tourer modellje előzetes értékesítésével folytatja nagyszabású termékoffenzíváját a Volkswagen a középkategóriában. Az új ferdehátú ID.7, az új Passat és az új Tiguan után a Volkswagen első tisztán elektromos kombija már a negyedik új középkategóriájú modell néhány hónapon belül. A sokoldalú business- és szabadidős kombi már konfigurálható és megrendelhető. A Volkswagen így - a kevés ilyen gyártó egyikeként - a sportos Arteon Shooting Brake, a teljes egészében új fejlesztésű Passat Variant és az ID.7 Tourer révén már három kombimodellt kínál az európai piac kiemelten fontos felső-középkategóriájában. Jelen palettájával a Volkswagen minden meghatározó hajtástípust, s ezzel különösen széles választékot kínál a középkategóriában.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.