Babják Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen bemutatta új márka arculatát és logóját
2019.09.13.
Újdonság a Volkswagenről

A Volkswagen bemutatta új márka arculatát és logóját

Az "Új Volkswagen" előtt felgördült a függöny: a Frankfurti Nemzetközi Autószalon első sajtónapja előtti estén a Volkswagen márka bemutatta új emblémáját és márka arculatát.  Ez a világpremier új Volkswagen korszak kezdetét jelzi. Az eseményt a teljesen elektromos hajtásrendszerű ID.31 bemutatása kíséri (1). A Volkswagen jövője elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt és semleges szén-dioxid-mérlegű. Az új márka arculattal a VW egységes, globális, 360 ° -os márka élményt hozott létre, amely egyben korszerűbb és hitelesebb is. Az új Volkswagen embléma lapos, kétdimenziós kivitelével tisztább és csak lényeges elemeit jeleníti meg. A márka arculata és emblémája nagy rugalmasságot céloz meg, és a digitális alkalmazásokhoz készült. A Volkswagen márka arculatának átalakítása a világ egyik legnagyobb átmárkázási kampánya. Az új arculatra való teljes áttérés 2020 közepére várható.

vw

Az új embléma szimbólum és védjegy. A lapos, kétdimenziós és csak lényeges elemeit megjelenítő embléma igen rugalmasan használható.

"Az új márka arculat kialakítása új Volkswagen korszak kezdetét jelzi" - mondta Jürgen Stackmann, a márka igazgatótanácsának értékesítésért, marketingért és garanciális szolgáltatásokért felelős tagja. "Az új tartalom megfogalmazásával és új termékekkel a márka alapvető átalakuláson megy keresztül, és olyan jövőt vesz célba, amelyben a szén-dioxid-mérleg mindenki számára semleges lesz.  Itt az ideje, hogy márkánk ezen új hozzáállását a külvilág számára is láthatóvá tegyük. "

1) ID.3: az a jármű Európában egyelőre nincs kereskedelmi forgalomban

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.