Babják Autóház Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Üdvözöljük a Babják Autóház, Kisvárda autókereskedés honlapján!
2022.11.15.
Aktuális

Üdvözöljük a Babják Autóház, Kisvárda autókereskedés honlapján!

Gyors, személyre szabott kiszolgálás! Egyedi elképzelések megvalósítása! Személyes és üzleti célra szánt kivitelezésű gépjárművek széles választéka! Elégedett ügyfelek az autókereskedés kisvárda székházában!

vw

Ezek a Kisvárda autókereskedés fő célkitűzései, amelyre szigorúan odafigyelünk minden egyes gépjármű esetében! Nálunk megtalálhatja az elvárásainak megfelelő modellt.

Több mint 3 évtizedes szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött jelentős szerepet töltünk be a Wolkswagen szervizelés és autókereskedés kisvárda piacán, valamint a Škoda teljes körű szervizelésére kiterjedően!

4+1 érv, amiért érdemes minket választani:

  1. Mert rengeteg jármű közül választhat az Ön közelében Kisvárda autókereskedés központjában, azonnali kiszállítással!
  2. Mert nem csupán értékesítünk, hanem karbantartási és javítási szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket!
  3. Mert folyamatosan beruházunk a technológiába és az emberekbe, hogy a legjobb márkakereskedések sorait bővítsük!
  4. Mert az általunk képviselt márkák esetében az autóipar piacán kapható legmodernebb szoftverekkel dolgozunk!
  5. +1 Mert technológia felszereltségünk egyszerre hatékony és innovatív! Beleértve a márkára jellemző speciális eszközöket és berendezéseket, a gyártó követelményei szerint szakképzett és erre a területre szakosodott szakmai gárda kíséretében.


Image

Folyamatosan törekszünk az ügyfelek igényeinek kielégítésére és a velük való szoros kapcsolat ápolására, ezért a Volkswagen és Škoda járművek széles választéka mellett a következő szolgáltatásokat is nyújtjuk:

Gyereksarok

Ne hagyja otthon a gyereket, szívesen látjuk a Kisvárda használtautó kereskedés székhelyén! Bemutatóterünkben rajzolási és egyéb interaktív játékkal várjuk ügyfeleink gyerekeit! Nálunk nemcsak családbarát gépjármű modelleket találhat, hanem gyerekének is egy igazi élmény lehet! Hozom-viszem szolgáltatás Szervizelésre szorul a nálunk vásárolt autója, de nincs ideje visszahozni? Ne aggódjon, autóját biztonságban elhozzuk otthonából, vagy munkahelyéről, majd átvizsgálás és/vagy javítás után vissza is visszük. Gépjármű forgalomba helyezése Rövid határidővel vállaljuk gépjárműve forgalomba helyezését, beleértve a honosítás, műszaki vizsgáztatás és egyéb ügyintézési feladatok ellátását.

Minőségbiztosítási tanúsítvány

Márkakereskedésünk ISO 9002-es minősítéssel rendelkezik, amely garancia a 100%-os minőségre.

Munkafelvétel telefonon

Az autókereskedés kisvárda székhelyén gépkocsija szervizelésével, karbantartásával, szerviz időpont egyeztetésével kapcsolatban munkafelvevő kollégánk telefonon keresztül is az Ön rendelkezésére áll.

Image

Tartozékok, kiegészítők

Különösen a biztonság, kényelem, sport, ruházat területén bemutatótermünkben kiegészítők és tartozékok nagy választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Biztosítási tanácsadás

Segítünk a legmegfelelőbb pénzügyi szolgáltatás kiválasztásában, aminek lebonyolításában is támogatjuk Önt. Továbbá a használt autó Kisvárda kereskedés keretén belül bármikor ott vagyunk, ha autósérülésekkel kapcsolatban szorulna tanácsadásra. Biztosítási ügyekkel foglalkozó kollégánk szívesen válaszol ügyfeleink kérdéseire.

Image

Munkafelvétel

A gépkocsi szervizelésével, karbantartásával, szerviz időpont egyeztetésével kapcsolatban munkafelvevő kollégánk készséggel áll az Ön rendelkezésére a kisvárda autokereskedés bemutatótermében.


Image

Látogasson el hozzánk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy közelebb hozzuk álmai autójához, amely tökéletes társa lesz minden úton!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.